Jill Matthees

Ik ben sinds 2010 actief als interieurarchitect in zowel residentiële als b2b projecten. Ik adviseer je bij al jouw interieuruitdagingen, maar heb in het bijzonder ervaring in totaalprojecten waarbij er verder wordt gedacht dan inkleding alleen. De eerste tien jaren van mijn loopbaan heb ik gewerkt bij A2D Architects. Daarnaast deed ik freelance samenwerkingen met andere zelfstandige architecten. Sinds 2020 sla ik de handen in elkaar met S3Architecten, waar Geeft vorm aan ruimte ook gevestigd is.

 

Jade Van der Ven

Jade is actief als interieurarchitect sinds 2020. Ze liep stage bij Dieter Vander Velpen  Architecten. Sinds 2021 versterkt ze Geeft vorm aan ruimte en werkt ze mee aan diverse projecten. 

Samenwerking S3Architecten

Sinds 2020 sla ik de handen in elkaar met S3Architecten, waar Geeft vorm aan ruimte ook gevestigd is. In totaalprojecten van S3A ontwerp ik het interieur vanaf het beginstadium van de opdracht, in nauw overleg met de architecten. Dit werkt ook omgekeerd, wanneer er voor een interieuropdracht of renovatieproject een vergunningsaanvraag moet ingediend worden, zorgt S3A hiervoor en doen ze de opvolging van de vergunningsplichtige werken. 

www.s3a.be

Mocht er voor jouw project reeds een andere architect aanwezig zijn, vormt dit echter geen probleem. Ik ga ook projecten aan met andere architecten. Contacteer mij om een mogelijke  samenwerking te bespreken.